Witam taki pomysł mam nwm czy juz to jest ale chyba nie, Prost mówiąc tak zrobić, że wszystkie Zwierzaki które już nie są nam potrzebne bo mamy lepszego mogło by sprzedaći za nie dostaniemy ileś tam Monet i oto mój pomysł.

Napisano 19 sierpień 2018 - 23:43
Napisano 20 sierpień 2018 - 00:01
Chcesz handlować żywym towarem no chyba nie. Jestem na nie, jak raz wybierzesz towarzysza to masz nim zajmować chociaż ;) .
Użytkownik Krisss1235pl edytował ten post 20 sierpień 2018 - 00:19
- Gacek, Sansara, Baltus20 i 1 inna osoba lubią to
^^
Napisano 20 sierpień 2018 - 00:47
Chcesz handlować żywym towarem
no chyba nie. Jestem na nie, jak raz wybierzesz towarzysza to masz nim zajmować chociaż ;) .
Nic dodać nic ująć a tak poza tym co ty za te zwierzaki zgarniesz? parę monet? na wyższych nieco poziomach kasy jest bardzo dużo. A tak to zawsze masz dużo umek, które mógłbyś włożyć do nowego towarzysza ze starego.
Napisano 20 sierpień 2018 - 00:49
Nic dodać nic ująć
a tak poza tym co ty za te zwierzaki zgarniesz? parę monet? na wyższych nieco poziomach kasy jest bardzo dużo. A tak to zawsze masz dużo umek, które mógłbyś włożyć do nowego towarzysza ze starego.
To prawda .
^^
Napisano 20 sierpień 2018 - 07:14
Witam taki pomysł mam nwm czy juz to jest ale chyba nie, Prost mówiąc tak zrobić, że wszystkie Zwierzaki które już nie są nam potrzebne bo mamy lepszego mogło by sprzedaći za nie dostaniemy ileś tam Monet i oto mój pomysł.
Wszystkie towarzysze są nam potrzebne, nie wiadomo kiedy może Ci się przydać.
Nie ma towarzysza lepszego czy gorszego, tu masz różnorodność towarzyszy.
I towarzysz nowy masz do hc.
Pamiętaj nie istnieje towarzysz do wszystkiego, bo taki towarzysz by był do niczego.
Also tagged with one or more of these keywords: Pomysł
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
(Pomysł) Przebudowa Bohaterskich CzynówNapisany przez Raf99 , 03 wrz 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
ŁOTRY, ŁĄCZENIE SERWERÓW...Napisany przez RedzikCK , 03 maj 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
Zmiany wizualne bohatera.Napisany przez Da4kD3mon93 , 06 sty 2022 ![]() |
|
|
||
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
Ankieta
Nowe Postępy w Czynie Gorączka ZakupówNapisany przez Plazmix , 03 lip 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
Ankieta
Kupony | "Odbierz wszystkie kupony na raz"Napisany przez Plazmix , 04 cze 2021 ![]() |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych