Gazetka forumowa
Napisano 06 lipiec 2015 - 17:25
Proponuję utworzenie osobnego działu na forum, o nazwie "Wszystko w jedny!m, czyli gazetka forum" lub coś podobnego. Otóż raz w miesiącu w ów dziale ukaże się numer gazetki, w którym będą zamieszczone różnorakie artykuły związane z gra jak i firmą Playata Games.
Propozycję artykułów to:
- Urodziny - w tym rozdziale będą podani użytkownicy, którzy w dniu wydania gazetki obchodzą urodziny (będą podani Ci, którzy udostępnili swoją datę urodzenia)
- Eventy - jaki event aktualnie trwa, o co w nim chodzi, jakie są nagrody oraz dodatkowe itemy jakie możemy dostać z racji ow eventu (jeżeli jakiś będzie w danym okresie wydania gazetki)
- Największe farty i nieszczęścia - będą pokazane screeny najbardzej szczęśliwej wygranej i najbardziej niefortunnej porażki
- Wywiad ze znaną osobą hero zero - np. typowego gracza danego serwera
- Historyjka - Historyjka nadesłane przez jakiegoś użytkownika forum lub przez danego pracownika forum. Historia dotyczącą bezpośrednio hero zero.
- Porównanie graczy z polskich serwerów z serwerów zagranicznych.
Na potrzeby ów przedsięwzięcia została by założona osobną grupa "Redaktorzy" oraz rangą "Redaktora".
Proszę pisać swoje sugestie na ten temat, a mi na pw napisać nowe działy, jeżeli macie takowe, i ich zastosowanie.
- DOTA, Ozzzj i miluski lubią to
Napisano 06 lipiec 2015 - 17:28
Witajcie,
Proponuję utworzenie osobnego działu na forum, o nazwie "Wszystko w jedny!m, czyli gazetka forum" lub coś podobnego. Otóż raz w miesiącu w ów dziale ukaże się numer gazetki, w którym będą zamieszczone różnorakie artykuły związane z gra jak i firmą PlayStation Games.
Propozycję artykułów to:
- Urodziny - w tym rozdziale będą podani użytkownicy, którzy w dniu wydania gazetki obchodzą urodziny (będą podani Ci, którzy udostępnili swoją datę urodzenia)
- Eventy - jaki event aktualnie trwa, o co w nim chodzi, jakie są nagrody oraz dodatkowe itemy jakie możemy dostać z racji ow eventu (jeżeli jakiś będzie w danym okresie wydania gazetki)
- Największe farty i nieszczęścia - będą pokazane screeny najbardzej szczęśliwej wygranej i najbardziej niefortunnej porażki
- Wywiad ze znaną osobą hero zero - np. typowego gracza danego serwera
- Historyjka - Historyjka nadesłane przez jakiegoś użytkownika forum lub przez danego pracownika forum. Historia dotyczącą bezpośrednio hero zero.
- Porównanie graczy z polskich serwerów z serwerów zagranicznych.
Na potrzeby ów przedsięwzięcia została by założona osobną grupa "Redaktorzy" oraz rangą "Redaktora".
Proszę pisać swoje sugestie na ten temat, a mi na pw napisać nowe działy, jeżeli macie takowe, i ich zastosowanie.
Pomysł , bardzo mi się podoba jest na tak , i sam chciałbym zostać redaktorem :). Daję 10/10.
- AlterPL lubi to
Napisano 06 lipiec 2015 - 17:29
Pomysł , bardzo mi się podoba jest na tak , i sam chciałbym zostać redaktorem :). Daję 10/10.
Bądź ambitny, wymysł swój kącik ...
- miluski lubi to
Napisano 06 lipiec 2015 - 21:25
Gazetka Forum już jest i założyła ją nasza była pani moderator Wódka więc pomysł bez sensu jak chcesz pomóc w tworzeniu dalej tej gazetki pisz do Wódki na pw
Napisano 07 lipiec 2015 - 08:05
Gazetka Forum już jest i założyła ją nasza była pani moderator Wódka więc pomysł bez sensu jak chcesz pomóc w tworzeniu dalej tej gazetki pisz do Wódki na pw
mogę wiedzieć gdzie ?
EVERYTHING IS CALCULATED MY FRIEND
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych