Podstawa to nagrody za odwiedzanie forum typu kalendarz adwentowy. (√ dla Trebusza) Bez niego nic ciekawego się nie wydarzy, bo nie będzie tylu ludzi. Dopiero gdy zbierzecie na to forum jakąś większą sumę użytkowników, można zastanowić się nad pomysłem Batmena dt. Lig Forumowych. Ale to trzeba wtedy dobrze wykombinować, żeby były to zawody sprawiedliwe. Sam wyraziłem swoją opinię o tym pomyśle pod jego tematem, a właściwie przedstawiłem sytuacje, które mogą mieć miejsce po wprowadzeniu tego w życie.
Mam również pomysł na urozmaicenie dotychczasowych konkursów, mianowicie konkurs na opowiadanie, rysunek lub wiersz, wszystko na jeden temat. W przypadku rysunku, raczej z wysyłką, choć można to zweryfikować przy użyciu Google'a (Oglądało się Overwatch Hajsowników
)
Moim zdaniem warto by również nagradzać same konta na forum. Pomysł jest taki, że w zależności od polubień (Dobrze, Wspaniale, Niesamowicie, Niewiarygodnie, 1000, 2000 itd) Można wprowadzić odznaczenia. Mogłaby być to np. modyfikacja ramki wokół awatara, albo oficjalne odznaki w profilu, nie tylko za polubienia, ale także za takie małe bzetki, np. były moderator, przez ileś osób lubiany temat, pierwszy post, gorący temat, odwiedzany temat, wpisy na SB itp. Moim zdaniem byłoby to coś wprost zarąbistego, a najbardziej dla tych osób, które wkładają masę pracy na forum. Nowi pisarze także byliby łatwo motywowani do dalszego działania, widząc na swoim profilu tyle odznaczeń i pragnąc zdobyć ich jak najwięcej, pisząc i rozwijając tym samym swój talent i kreatywność.
Liczę na to, że moje propozycje zostaną rozpatrzone ;)
Pozdrawiam, KK