A mój towarzysz Slimer czyli Szlamerek ściekowowojenny ma aż dwa atrybuty na 0 i umiejętność Rozpieszczanie, która mi się do niczego nie przyda, bo nie jestem w drużynie z trofeami. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że kto inny byłby zadowolony z towarzysza z taką umiejętnością, więc chodzi mi przede wszystkim o atrybuty, które mam słabe, no ale czego się spodziewać po towarzyszu z eventu, którego normalnie kupuje się w ofercie spod lady.
taka jedna:
Nigdy nic nie wiadomo.
Teraz nie jesteś w drużynie z trofkami, ale za jakiś czas może to się zmienić. Wówczas zmienisz
towarzyszowi umiejętność z 30 lewela (bo na 10 lewelu ma krople szlamu a na 20 lewelu ma
rozpieszczanie), odświeży to jego staty (dostosuje do twojego lewelu) i wówczas powstanie
super zwierz. 
A z takiego:
- kropla szlamu
- rozpieszczanie
- we dwójkę lepiej
też by był super pożytek.
Reandra:
Też dobre umiejętności Twojej rybki:
- zwinna łapa
- sokole oko
- kryć się!
ale .... kryć się może nigdy nie wystąpić podczas walki. Ucieczka spod łopaty nie wystąpi jak
wygrywasz, albo wystąpi gdybyś miała przegrać. Dlatego ucieczka spod łopaty pewniejsza bo
wiesz, że zawsze się aktywuje gdy twojemu bohaterowi będzie groziło niebezpieczeństwo.
GryfciuPL:
To rzeczywiście piękne umiejętności:
1- Zwinna Łapka
2- Ochronne Kolce
3- Ucieczka spod łopaty.
Sam mam:
- Zwinna Łapa
- Sokole oko
- Ucieczka spod łopaty
I już mam przygotowane wyexpione Kolce ochronne, aby podmienić sokole oko (na właśnie
kolce ochronne).
Rafał2014:
masz racje, najpierw ja to super cieńka umiejętność. Może sprawić, że zawodnik pierwszy
zaatakuje, ale nie musi (prawdopodobieństwo). Tak jak mówisz, lepsze jest niewyczerpane
źródło albo kropla szlamu, które to zawsze się aktywują i co najważniejsze - przed nimi nie
da się zrobić uniku, zawsze zadają obrażenia przeciwnikowi.
Użytkownik TREBUSH II edytował ten post 02 listopad 2015 - 02:30