Najlepsza odpowiedź Jiraiya , 21 styczeń 2023 - 21:54
Jak już masz ulepszone pomieszczenie od ulepszania atakobotów to niestety ale nie da rady wrócić do starego czasu produkcji [czyli do minuty na 1 bota].
Przejdź do postu
Najlepsza odpowiedź Jiraiya , 21 styczeń 2023 - 21:54
Jak już masz ulepszone pomieszczenie od ulepszania atakobotów to niestety ale nie da rady wrócić do starego czasu produkcji [czyli do minuty na 1 bota].
Przejdź do postuNapisano 21 styczeń 2023 - 20:43
Witam. Mam problem lub pytanie, nie wiem
Ogolnie podstawowe atako boty robią sie minute 1 bot, i ulepszyłem je na 10 lvl i robi ich sie 10 naraz mi, i przez to ze miałem jednoste ulepszajaca to boty mialy wyzszy lvl i 1 robił sie 5 minut, i teraz jak zmagazynowałem jednostkę ulepszającą ten czas został i nadal 1 robi mi sie 5 minut, co wynika z tego ze 10 robi sie 50 minut
I jak chciałem zresetować sobie ten czas to pomyslałem ze zmagazynuje te farbiki atako botow i postawie nowe, ale nie ma moziwosci postawienia nowych bo jest napisane ze mam limit, i mgoe tylko umiescic 2 poprzednie fabryki
Jednostke ulepszajaca mam zmagazynowaną a boty robią sie tak dlugo jakbym miał postawioną
Na ss moze bedzie to lepiej zrozumiałe
EDIT.
A gdy umieściłem spowrotem tą fabryke z magazynu i chce robić boty to pojawia sie ze POZIOM 1, ale nadal 10 robi mi sie 50 min
Użytkownik krvzk edytował ten post 21 styczeń 2023 - 20:58
Napisano 21 styczeń 2023 - 21:54 Najlepsza odpowiedź
Napisano 22 styczeń 2023 - 12:43
No dobra, ale ja zmagazynowałem te pomieszczenie, to one nie powinno mi ulepszać botów jak nie jest postawione
Napisano 22 styczeń 2023 - 13:57
To nie ma nic do tego czy pomieszczenie będzie zmagazynowane czy nie bo i tak czas zostanie taki jak przed zmagazynowaniem tylko poziom botów obniży się do pierwszego poziomu.
Napisano 22 styczeń 2023 - 20:23
To nie ma nic do tego czy pomieszczenie będzie zmagazynowane czy nie bo i tak czas zostanie taki jak przed zmagazynowaniem tylko poziom botów obniży się do pierwszego poziomu.
strasznie bez sensu to jest, czas robienia botów powinien sie obnizyc razem z ich poziomem
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych