Ma ktoś od oddania jakiś kupon na motywację za dziękuje? Może komuś nadmiar wygaśnie czy coś.

Napisano 03 listopad 2022 - 15:59
Napisano 03 listopad 2022 - 16:19
Wszystkie kupony z jednostkami motywacji które się dostaje z misji, dziennych nagród, telefonów alarmowych, band, łotra, czynów i kasyna są przypisane do konta i nikt takiego kody ci nie odda bo nie da rady takiego czegoś zrobić. Wyjątkiem są jednostki z kodów z kalendarza adwentowego który jest grudniu [w tym roku nie wiem czy będzie czy nie].
- Danielo lubi to
Napisano 03 listopad 2022 - 16:23
Ja sobie oddaje więc nie widzę zadnego problemu, jak się pojawia zrealizuj teraz / potem to u góry jest kod, który wystarczy spisać bo potem się juz nie pojawi i dać zrealizuj potem.
Użytkownik jkkj edytował ten post 03 listopad 2022 - 16:24
Napisano 03 listopad 2022 - 19:40
Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem bo widzę że nie rozumiesz. Wszystkie te kupony co wyskakują w grze u nikogo innego nie zadziałają [w skrócie na innym koncie na innym serwerze] bo to są KODY PRZYPISANE DO KONTA i nic nie da że sobie spiszesz ten kod nad tymi teraz/potem. A jak nie wierzysz że to nie działa [nigdy nie działało i nie będzie działać] to sobie spisz i wypróbuj na innym koncie.
- Danielo lubi to
Napisano 03 listopad 2022 - 20:08
Nie musisz spisywać kodów, które otrzymujesz np. za wykorzystaną energię, czy pojedynki. Jeśli nie wykorzystasz ich natychmiast, otrzymasz je w postaci wiadomości. Tak jak napisał Pan wyżej, każdy osobny kod przypisany jest do konkretnego konta, wyjątkiem są kody z kalendarza adwentowego. No i czasem, kupony publikowane są na forum w dziale Tips & Tricks, np. z okazji Nowego Roku.
Dodatkowe jednostki motywacji można zdobyć jeszcze m.in. dzięki: trofeom, wspomagaczowi drużynowemu, bohaterskim czynom, wykrojom.
Napisano 04 listopad 2022 - 08:52
Napisano 04 listopad 2022 - 08:59
Nikt nie da, a jeśli już da to i tak nie skorzystasz, ponieważ KAŻDY KOD KUPONU PRZYPISANY JEST DO KONKRETNEGO KONTA.
- Jiraiya lubi to
Napisano 04 listopad 2022 - 11:16
Napisano 04 listopad 2022 - 14:45
Albo jesteś marnym trolem albo ciągle mylisz kupony z gry z kupnami z kalendarza adwentowego.
Napisano 04 listopad 2022 - 15:06
Nic nie mylę, dostaje z misji, spisuje, wklejam na drugie konto gdzie wbijam top 1 tygodniowo z punktów i trenuje lol.
Napisano 04 listopad 2022 - 17:28
Taaaa jasne jasne. Głupoty piszesz i tyle.
Napisano 04 listopad 2022 - 23:21
Napisano 05 listopad 2022 - 09:54
Nie musicie mi wierzyć, support odpisał, że tak to właśnie działa oprócz wymian między serwerami, to tylko ja się rozwijam a nie wy :)
W takim razie tak trzymaj i brawo Ty!
Also tagged with one or more of these keywords: motywacja, trening, oddać, kupon, free
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
Ankieta
Kupony | "Odbierz wszystkie kupony na raz"Napisany przez Plazmix , 04 cze 2021 ![]() |
|
|
||
Gra Hero Zero →
Dyskusje ogólne →
Kupony z kalendarza adwentowego 2020Napisany przez ewa47 , 01 gru 2020 ![]() |
|
|
||
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
KuponyNapisany przez januxpl , 19 sty 2020 ![]() |