1. Gram juz od ponad 2 miesięcy na jednym ze starszych polskich serwerów i już nawet nie wspominając , że jestem ze wszystkim do tyłu bo dzieli nas kilka lat gry od graczy z topki to z tym nie mam problemu ale kwestia dotycząca łotrów. Są HC, Eventy i wszystko ładnie i przejrzyście widać kiedy będą. Natomiast mój problem tkwi w tym, że przez całego łotra utrzymuje top1 miejsce w nim i na koniec dostaje informacje, że mam drugie... Nie było by nic w tym dziwnego ale mamy po tyle samu ataków a to ja spadam na drugie, lvl do łotrów nie powinien mieć nic do czynienia bo nikomu nie będzię sie chciało grać gdzie nie ma okazji otrzymać limitowanych setów tylko za łotry, o zwycięskim trafieniu już nie wspomnę jak do topowego gracza jest -500 000 punktów. Fajnie jakby do gry weszła aktualizacja gdzie są miejsca egzekwo. Od 1 do nawet 10 pierwszych miejsc przy takiej samej ilości ataków. Tyle co ja łotrów przez to straciłem i części do setów a o oponkach nie wspomnę. Nie podoba mi się takie coś

2. Fajnie moim zdaniem jakby była jedna większa aktualizacja łącząca starsze serwery w jeden wspólny, ponieważ nie ma kogo atakować w pojedynkach i tymbardziej w lidze... Musiałbym 4 lata bez przerwy grać na trofeach z treningami żeby statystyk dobić i może wtedy uda sie powalczyć.
Osobym które to przeczytają prosiłbym o nie przejściu obojętnie pod tym postem tylko aby coś ruszyło w kierunku rzeczywistym aby ulepszać grę na żywszą i sprawiającą przyjemność jak kilka lat temu, teraz zanim wyexpi sie peta to powstaje nowy serwer. Ludzie rozeszli się po kościach, że skacząc w rankingu o 1 pozycje do góry tak naprawdę trzeba dobić 50 lvli i 10k stat. Prosiłbym żeby moja gra z dzieciństwa dalej cieszyła miche jak kiedyś. Pozdrawiam