Według mnie towarzysz Frankie a dokładniej jego umiejętność "Przeraźliwy Ryk" jest ona według mnie jak i przez wiele osób zbyt mocna oraz nie mająca sensu. Wiele graczy narzeka na tę umiejętność ze względu na zbyt wysokie szanse w porównaniu z osobami z znacznie lepszymi statystykami przedstawie to na swoim przykładzie czyli posiadam od osoby posiadającej tego towarzysza w sile, kondycji, inteligencji oraz intuicji po 150+ i przegrywam za każdym razem i to z ogromną różnicą. W imieniu osób które uważają że ta umiejętność jest zbyt mocna itp. i w moim imieniu prosiłbym o nerf umiejętności. Dziękuje za wyrozumiałość.

2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 październik 2021 - 14:50
Napisano 29 październik 2021 - 17:34
Czy to jest może ten towarzysz z aktualnego sezonu?
W tym właśnie rzecz, żeby mieć szansę przeciwko graczom o lepszych statystykach. A to czy umka wejdzie, czy też nie to po prostu losowe. Czasem się poszczęści, a czasem nie. Przepustka sezonowa droga nie jest, myślę że opłaca się ją kupić i mieć dostęp do wielu przydatnych bonusów.
Napisano 31 październik 2021 - 12:44
Gościu gadasz w tym momencie bardzo od rzeczy takich petów jak Frankie jest chyba z 5 już tyle w temacie 😉
Also tagged with one or more of these keywords: #towarzysz, #frankie, #umiejętność
![]() |
![]() Perki TowarzyszyNapisany przez SzablozębnyCwel , 31 mar 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Gra Hero Zero →
Opinie i sugestie →
Pomysł na nowego towarzyszaNapisany przez FuriaN , 13 paź 2018 ![]() |
|
![]()
|