Chciałbym wyjaśnić support ale banują za prawdę 
Ja tu nie chce spraw, jeżeli chodzi o support, jak bym chciał to pisałbym o tym.
Skoro jesteśmy przy temacie telewizorków, to pozwolę opowiedzieć o pewnej reklamie, którą ostatnio napotkałem na wersji mobilnej. Nie ważne z jakiej gry, ale uwaga, pojawiło się w niej coś co zwróciło moją uwagę. Człowiek który tam występował wypowiedział, a nawet rzekł bym że wykrzyczał takie słowa, uwaga będę cytował "jest ku**wa". Trochę mnie to zdziwiło a zarazem ucieszyło że miałem wyciszone głośniki, bo rodzice byli obok i niemiło było gdyby usłyszeli. Nie wiem, na forum za każde niecenzuralne słowo ganiają to i myślę że powinni coś z tego rodzajem reklam zrobić. Zgłosić to do hero zero aby przed podpisywaniem umów z reklamodawcami przeglądać reklamy jakie miałbyby się pojawiać w telewizorkach, bo naprawdę strach, a miał być spokojny dzień w hz :/
Zgadza się, nie tylko ty to zauważyłeś, zawsze temat można przyłapać i go otworzyć, pozdrawiam .
PS. Ponoć z tego co mnie pamięć nie myli, gra jest dla osób pełnoletnich-i oczy nie bolą:):):)
Przecież grę zaczynamy jako frajer osiedlowy

Podsypce temat o możliwościach jakie nam zostają w razie gdyby coś takiego miało znowu miejsce w przyszłości po aktualce, sposobów jest już pare , ale może być więcej, dla tego temat rozwijamy do sposobów w ramach poradnictwa w takie dni

Użytkownik Mr Overlok edytował ten post 09 sierpień 2020 - 12:19