Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Jak na przykład ktoś szuka kuponu na 1 jednostkę motywacyjną wśród dziesiątek innych kuponów to nie idzie wytrzymać tego, zwłaszcza jak ktoś się spieszy i musi takowego kuponu szukać wśród reszty kuponów. A jakby taki pomysł wprowadzili to na pewno ułatwiłoby graczom szukanie danych kuponów. Powinno być to w kolejności alfabetycznej i numeracyjnej, np. kupon na energię nr.1 ważny do jutra, ena nr.2 itd. No i tak po kolei. W sensie mam na myśli, że najpierw powinny być same kupony na enę, potem jednostki motywacyjne, superklej, wspomagacze i zeronit. (jak o czymś zapomniałem to sorry
) I to jest właśnie ta kolejność alfabetyczna kuponów. Dla tych, co nie wiedzą to tak dla przypomnienia, kupony na surki pojawiają się wtedy, gdy mamy pełny pasek danego surowca, np. superklej i atakujemy kogoś w atakach w kryjówce, który ma na przykład 5k superkleju to pomimo posiadanego limitu na superklej, to wtedy takowy kupon dostajemy na PW, w tym przypadku to jest 5k superkleju. No i ogólnie uważam, że "szufladkowanie" kuponów w kolejności alfabetycznej powinno być wprowadzone od dawna w grze, odkąd wprowadzili system kuponów wysyłanych na PW. Na pewno taka opcja pomogłaby zdecydowanej większości graczy na odbieranie odpowiednich kuponów, niż "dokopywać" tego kuponu, wśród reszty innych. :) Pisz z tym do supportu, może coś z tego będzie. ;) Moim zdaniem to jest jeden z lepszych pomysłów, jakie pojawiły się kiedykolwiek na tym forum 
Użytkownik MatiProZiom edytował ten post 22 lipiec 2020 - 12:49