moim zdaniem jest to plagiat
ale za to ładna gwiazdka, chciałbym taką dostać, jak taką wprowadzą liczę na Wasz głos ;)
Jaki temat mój czy jej ?
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:09
moim zdaniem jest to plagiat
ale za to ładna gwiazdka, chciałbym taką dostać, jak taką wprowadzą liczę na Wasz głos ;)
Jaki temat mój czy jej ?
^^
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:11
Jaki temat mój czy jej ?
nie pamiętam, kto był pierwszy, wiem tylko że w dwóch tematach się ta sama odznaka pojawia
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:12
Jaki temat mój czy jej ?
mój ;)
★★★·.·´¯`·.·★Mania★·.·´¯`·.·★★★
The Versager
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:13
nie pamiętam, kto był pierwszy, wiem tylko że w dwóch tematach się ta sama odznaka pojawia
W temacie manii ona się pierwsza pojawiła, ale początkowo tutaj pisało coś innego niż teraz . W moim temacie dodałem że mógłbyś specjalny temat to tego stworzony.
ps. Nie chce robić z tego dramatu, a tylko kulturalną dyskusje. ;)
^^
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:16
W temacie manii ona się pierwsza pojawiła, ale początkowo tutaj pisało coś innego niż teraz
. W moim temacie dodałem że mógłbyś specjalny temat to tego stworzony.
ps. Nie chce robić z tego dramatu, a tylko kulturalną dyskusje. ;)
ja tak samo dramatu nie chce robić, już sobie idę :) ogólnie fajny temat i miło widziec Waszą wspólną współpracę, Kriss podaje pomysł, mania go polepsza ;)
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:17
ja tak samo dramatu nie chce robić, już sobie idę :) ogólnie fajny temat i miło widziec Waszą wspólną współpracę, Kriss podaje pomysł, mania go polepsza ;)
Tak naprawdę do Mania dała pomysł ;) a ja go tylko polepszyłem tak troszkę. I nie musisz idź, po zawsze jeszcze może zmodyfikujemy coś .
Użytkownik Krisss1235pl edytował ten post 21 sierpień 2018 - 15:17
^^
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:18
Tak naprawdę do Mania dała pomysł ;) a ja go tylko polepszyłem tak troszkę. I nie musisz idź, po zawsze jeszcze może zmodyfikujemy coś
.
wybacz, nie jestem na bieżąco
Napisano 21 sierpień 2018 - 15:18
wybacz, nie jestem na bieżąco
Nic się nie stało. ;)
^^
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych