Skocz do zawartości


Zdjęcie
- - - - -

Noworoczny kupon


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 MrocznySzpadel

MrocznySzpadel

    Moderator Forum

  • Moderator
  • 1301 postów
  • Serwer:PL1
Reputacja: 521

Napisano 03 styczeń 2013 - 20:00

Pewnie wielu z was boryka się z problemem do kiedy ważny jest ten kupon. Kupon ważny jest 24h od jego wysłania czyli do 8:42 4 stycznia 2013. Pozdrawiam. Informacja jest na 100% prawdziwa, pochodzi od Teamu HeroZero :)

Poprawka: Kupon jest ważny jednak 12h... Uprzejmie przepraszam za przeoczenie. Czyli dziś do 20:42. Radzę się spieszyć.

#2 TyRaN1978

TyRaN1978

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 39 postów
  • Drużyna:Toyota Team
  • Serwer:PL2
  • Postać:TyRaN1978
Reputacja: 10

Napisano 03 styczeń 2013 - 20:40

szkoda że info nie było razem z wiadomościa! pewnie o ile to prawda to minimum 50% ludzi nie zdąży wykorzystać kodów! pewnie support już zaciera ręce mysląc se jacy to oni są wspaniałomyślni!
@
mrocznyszpadel a skąd jeżeli można wiedzieć masz te info?

Na świecie jest niewielu idiotów, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.


#3 MrocznySzpadel

MrocznySzpadel

    Moderator Forum

  • Moderator
  • 1301 postów
  • Serwer:PL1
Reputacja: 521

Napisano 03 styczeń 2013 - 20:43

Powinni napisać, ale cółż... nie zrobili tego. Czasu jest mało, tutaj macie tą wiadomość:

Witam chcialam zapytac do kiedy mozna realizowac ten kupon z gory dziekuje za odpowiedz

Dzisiaj19:55 Hero Zero (Polski) Witamy Kupon jest ważny 12h. Także nie przeocz, byłoby szkoda! życzymy przyjemnej zabawy z Hero Zero!

#4 bladykiel

bladykiel

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 postów
Reputacja: 13

Napisano 03 styczeń 2013 - 20:43

Nie wiem czy wiesz, ale support niema tu nic do rzeczy. Tak samo z tym, że na tym zyskają. Jest to waluta wirtualna, a samo wygenerowanie takiego kuponu, to 2 kliknięcia przy koszcie wynoszącym 0.

Choć nie zmienia to faktu, iż osoba wysyłająca owy kupon, powinna taką informację zamieścić.

#5 MrocznySzpadel

MrocznySzpadel

    Moderator Forum

  • Moderator
  • 1301 postów
  • Serwer:PL1
Reputacja: 521

Napisano 03 styczeń 2013 - 20:46

Wiadomość jest od Hero Zero z Facebooka. Taką informację otrzymałem, ale nie wiem czy ona jest prawdziwa. Jednakże wierzę temu Supportowi :P

#6 REVIX

REVIX

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 postów
  • Drużyna:Scary Dreams
  • Serwer:PL1
  • Postać:REVIX
Reputacja: 10

Napisano 03 styczeń 2013 - 21:33

No cóż to w takim razie przekłamana wiadomość :P bo ja swój kupon zrealizowałem właśnie w tym momencie i bez problemu zadziałało ;)
Pozdrawiam

2a0nuon.png


#7 lik0s

lik0s

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 postów
  • Drużyna:BohaterzyPL
  • Serwer:PL1
  • Postać:lik0s
Reputacja: 1

Napisano 03 styczeń 2013 - 21:45

Wiadomość z kuponem dostałem o 8:42, według Ciebie jest on ważny 12h, czyli jak już napisałeś do 20:42... Jednak (jak kolega wyżej) przed chwilą go bez problemu użyłem.

#8 Zwierzu98

Zwierzu98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 postów
Reputacja: 0

Napisano 03 styczeń 2013 - 22:23

Ja osobiście nie dostałem ani wspomagaczy ani kuponu na nie. Co mam robić?

#9 wojekxd

wojekxd

    Prawdziwy superbohater

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 110 postów
  • Drużyna:TOD
  • Serwer:PL5
  • Postać:wojekxd
Reputacja: 407

Napisano 03 styczeń 2013 - 22:32

Teraz możesz robić co chcesz bo jesteś wolnym człowiekiem. Najlepiej napisz do supportu w tej sprawie.

#10 HeniekGD

HeniekGD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 postów
  • Miejscowość:Golub-Dobrzyń
  • Drużyna:BohaterzyPL
  • Serwer:PL1
  • Postać:HeniekGD
Reputacja: 17

Napisano 04 styczeń 2013 - 07:11

No tak ja też mam jeszcze do zrealizowania :)

#11 staszek16

staszek16

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 33 postów
  • Drużyna:ProPolish
  • Serwer:PL3
  • Postać:HeadShoot
Reputacja: 2

Napisano 04 styczeń 2013 - 11:56

nie macie kodu dam ci kod: itvij4x524cmagf ustawienia konto zrealzuj kupon i tam wpisz

#12 bomblo

bomblo

    Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 224 postów
  • Drużyna:fanatics
  • Serwer:PL1
  • Postać:barcelonista
Reputacja: 30

Napisano 04 styczeń 2013 - 21:10

nie macie kodu dam ci kod: itvij4x524cmagf ustawienia konto zrealzuj kupon i tam wpisz


bezmózg
zaciekawiło cię lub spodobało to co napisałem daj like

#13 WujElmon

WujElmon

    Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
  • Miejscowość:88-100
Reputacja: 422

Napisano 04 styczeń 2013 - 21:46

bezmózg

Twoja wypowiedz jest żałosna, nie wnosi ona nic do tematu a obraża innego Forumowicza. Kolega podając kod, podawał go dla osób które może przypadkiem skasowały wiadomość od Supportu.

- Ubliżanie innych Forumowiczom jest Zabronione. Zostajesz Zgłoszony do Moderatora.

Pozdrawiam

SUPPORT TICKET SYSTEM

Dołączona grafika

#14 MrocznySzpadel

MrocznySzpadel

    Moderator Forum

  • Moderator
  • 1301 postów
  • Serwer:PL1
Reputacja: 521

Napisano 04 styczeń 2013 - 22:57

Niestety informacja podana przez HeroZero jest niepoprawna. Pozdrawiam i przepraszam za zaistniałą sytuację. Temat do zamknięcia, moderator został powiadomiony - proszę o niepisanie postów w tym temacie.

#15 Guest_Nom_*

Guest_Nom_*
  • Guests
Reputacja: 0

Napisano 05 styczeń 2013 - 00:29

Zamykam.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych